In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Ghizlan Abdellaoui: Woman of the Match bij Berkum VR1-Jodan Boys VR1

 

Afgelopen zaterdag won Jodan Boys VR1 met 1-3 tegen het Zwolse Berkum VR1.

Na een moeilijk begin zette Jodan Boys VR1 de wedstrijd naar haar hand en scoorde vlak voor rust tweemaal. Na de aansluitingstreffer kreeg Jodan Boys VR1 meer ruimte en kon het uiteindelijk met 1-3 van het veld stappen.

 

Als team werd er net als afgelopen week een prima prestatie geleverd. Zonder de andere meiden tekort te doen viel vooral Ghizlan erg op. Verdedigend was Ghizlan erg sterk en won vrijwel ieder duel. Hierdoor stond Ghizlan regelmatig aan het begin van een nieuwe Jodan Boys aanval.

 

Gefeliciteerd Ghizlan!

 

 

Stand in het John Hornes Woman of the Match klassement na 9 wedstrijden:

 

1) Lisanne

2) Sophie, Rebekka en Janet