In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Aanstaande zaterdag speelt JodanBoys VR1 een uitwedstrijd tegen Berkum VR1.

 

Afgelopen seizoen is Berkum VR1, net als JodaBoys VR1, kampioen geworden in de Eerste Klasse.

De competitie werd goed gestart. Een gelijkspel tegen het sterke Reiger Boys VR1 werd gevolgd door een 1-3 overwinning bij SC Klarenbeek VR1. Vervolgens bleek Be Quick ’28 VR1 te sterk in de Zwolse “burenruzie”. Een week later werden er weer 3 punten bij geschreven tegen Sporting ’70 VR1 (1-4 winst). Afgelopen zaterdag werd er ongelukkig verloren bij het tweede vrouwenteam van Saestum.

 

Kortom: Berkum is een ploeg om rekening mee te houden.

 

JodanBoys VR1 haalde afgelopen zaterdag eindelijk weer een resultaat. Na twee niet gewonnen wedstrijden werd titelfavoriet Be Quick ’28 uit Zwolle op een gelijkspel te houden. Renate scoorde voor rust de 10- waarna in de tweede helft de Zwolse dames op 1-2 kwamen. In de slotseconde scoorde Demi uit een hoekschop de verdiende gelijkmaker.

 

Het zal een interessant duel worden tussen de beide kampioenen van afgelopen seizoen. De wedstrijd begint om 14.45 uur op Sportpark de Vegtlust in Zwolle en zal onder leiding staan van scheidsrechter J.A. Arrindell.

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1