In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Zaterdag  ontvangen we Roda’46 uit Leusden. Voor Jodan Boys een wedstrijd om het goede gevoel weer terug te krijgen. Roda’46 zal het goede gevoel van de laatste wedstrijden juist willen vasthouden. De ploeg van Mark Wietstra verloor slechts de eerste competitiewedstrijd van FC Aalsmeer.

Afgelopen week werd er met 1-1 gelijkgespeeld tegen SVL uit Langbroek. Het jeugdige Roda’46 heeft een mooi team, het is een goed voetballende ploeg. Vorig seizoen deed Roda’46 lang mee om de prijzen. Ook dit seizoen zal het die prestatie willen evenaren zo niet overtreffen.

Ja we noemden het net al Jodan Boys zal dit weekend resultaat moeten gaan neerzetten. Jodan Boys begon nog best goed aan de competitie. In drie wedstrijden werden zeven punten gehaald. De afgelopen twee wedstrijden werden met nipt verschil verloren. Het lijntje tussen winst en verlies kan dun zijn. In beide wedstrijden was Jodan Boys de bovenliggende partij, maar stond het na negentig minuten met lege handen. Dan heb je niks aan complimenten over het spel. Maar goed we gaan er vandaag weer vol vertrouwen tegenaan. Er is deze week weer drie keer hard getraind. Met de steun van ons eigen publiek is dat natuurlijk een voordeel. Laten we hopen dat in de deze grijze november dagen voor Jodan Boys zaterdag de zon weer een beetje doorbreekt.

Zaterdagmiddag om 16.30 uur weten we of dit gelukt is of dat Roda’46 met een lekker gevoel de bus in stapt. We wensen iedereen een goede wedstrijd. De leiding is zaterdag in handen van de heer J.C. Jensch

FORZA Jodan Boys