In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Afgelopen zaterdag speelde JodanBoys VR1 thuis tegen koploper Be Quick’28 VR1.

 

Als team werd er een prima prestatie geleverd. Na een moeilijk begin scoorde Renate vlak voor rust de 1-0. In de tweede helft kwam Be Quick ’28 VR1 met twee goals langszij. Jodan Boys VR1 zette alles op alles om een gelijkmaker te forceren en het verzette werk werd beloond: Demi scoorde in blessuretijd de gelijkmaker uit een hoekschop.

 

Alhoewel iedereen volle bak speelde viel Lisanne vooral op door voorop te gaan in de strijd gecombineerd met goede acties. Één van haar acties mondde uit in een hoekschop waaruit uiteindelijk de 2-2 op het scorebord werd geschoten.

 

Gefeliciteerd Lisanne!

 

 

Stand in het John Hornes Woman of the Match klassement na 8 wedstrijden:

 

1) Lisanne

2) Sophie en Janet

3) Rebekka