In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Na een week geen competitievoetbal gaan we zaterdag op bezoek bij Montfoort SV ’19. Jodan Boys speelde in het verleden regelmatig tegen VV Montfoort. Het waren vaak wedstrijden op het scherpst van de snede. Dit jaar een primeur omdat VV Montfoort en MSV’19 al een aantal jaar als fusieclub Montfoort SV ’19 door het leven gaat. 

De fusie heeft Montfoort SV ’19 zeker geen windeieren gelegd. Momenteel wordt de laatste hand gelegd aan een grote verbouwing van de kantine en een mooie tribune. Menig vrijwilliger heeft de afgelopen maanden de handen uit de mouwen gestoken om het tot een succes te maken. Op sportief vlak deed Montfoort SV’19 het vorig seizoen ook uitstekend. Tot het einde van de competitie meegestreden om het kampioenschap met als resultaat een mooie tweede plek in de eerste klasse A. Dit seizoen kwam de ploeg van Gert Kruys wat moeilijker op gang. In de competitie werd tot op heden één punt behaald in de uitwedstrijd tegen Woudenberg. Twee weken geleden leek Montfoort SV ’19  een punt te halen in Leusden. Helaas scoorde Roda’46 de winnende treffer. Afgelopen zaterdag werd derdeklasser NITA overtuigend verslagen met 0-4. Montfoort SV’19 wil aan de hand van oud Jodan Boys Don Mimpen deze stijgende lijn door trekken in eigen huis.

Herstel

Jodan Boys plaatste zich vorige week via strafschoppen voor de volgende ronde van de KNVB beker. FC Binnenmaas werd op het tandvlees verslagen. Een week eerder ging Jodan Boys geflatteerd onderuit tegen koploper BFC. In eigen huis werd het 1-2 voor de ploeg uit Bussum. BFC kwam twee keer voor het Goudse doel en twee keer was het raak. Ondanks het vele balbezit wist Jodan Boys niet voldoende kansen te creëren om het BFC echt lastig te maken. Jodan Boys zal zaterdag weer een stap willen zetten om de aansluiting bij de top willen houden.

Het belooft een mooie wedstrijd te worden in Montfoort. Kom onze mannen aanmoedigen op sportpark Hofland. Maak er desnoods  een mooie fietstocht van met een tussenstop in Oudewater voor een versnapering.

Tot zaterdag. FORZA Jodan Boys