In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Mo Bellahcen is voor de twee keer dit seizoen uitgeroepen tot Van Deth Man of the Match. Net als in de eerste wedstrijd tegen Victoria was Mo afgelopen zaterdag de beste man aan de kant van Jodan Boys.

We zien nu pas weer wat we vorig seizoen allemaal hebben moeten missen, toen Mo bijna het hele jaar langs de kant stond met een blessure. Onze eigen grijze vos liet zaterdag zien zijn streken nog lang niet te zijn  verleerd. In de wedstrijd tegen koploper BFC trok Mo het spel naar zich toe. Mo kwam veelvuldig aan de bal om daarna de lijnen richting de voorwaarsten uit te zetten. Helaas leverde het zaterdag geen drie punten op, maar van Mo gaan we dit seizoen nog veel plezier hebben.

Mo van harte met je uitverkiezing deze week. 

Van Deth

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.

VV Woudenberg – Jodan Boys Mike Verhagen

Jodan Boys – FC Aalsmeer        Dirk Rietveld

Victoria – Jodan Boys                 Mo Bellahcen