In Nieuws

CVV De Jodan Boys is een vereniging met 1350 leden midden in de samenleving. Met ook een maatschappelijke verantwoordelijkheid. Bij onze vereniging is iedereen welkom. Het is belangrijk dat ieder lid zich thuis voelt. Jodan Boys is een grote familie.

Met het project “Iedereen telt mee” geeft Jodan Boys invulling aan de verbindende kracht van de voetbalsport. Mooi dat een commissie met vrijwilligers de schouders onder het project zet. Hoe kan de vereniging nog inclusiever worden? Hoe kunnen we de trainers en leiders toerusten?

Deze week is de Regenboogweek. Dan is er extra aandacht voor het zijn van een inclusieve vereniging. De commissie sportiviteit en respect is bezig met de uitwerking. De Jodan Boys rules worden gemoderniseerd. Ik hoop dat onze leden zich thuisvoelen bij onze mooie vereniging en dat de activiteiten in het kader van “Iedereen telt mee” daarbij helpen.

De interviews op de site geven aan hoe belangrijk voor veel leden het familiegevoel is. De gezelligheid op zaterdag, maar ook bij de verdere activiteiten. Het zich veilig voelen om jezelf te kunnen zijn. Ik wens de commissie veel succes bij het uitwerken van activiteiten in het kader van het project “Iedereen telt mee”.

 

Marco Kastelein

Voorzitter