In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag haar derde competitiewedstrijd in de Hoofdklasse. Op sportpark De Pauw in Klarenbeek, iets ten zuidoosten van Apeldoorn, zal het plaatselijke SC Klarenbeek de volgende tegenstander zijn voor Jodan Boys VR1.

 

SC Klarenbeek VR1 werd twee jaar geleden kampioen in de eerste klasse. Afgelopen seizoen eindigde het team als runner-up in de Hoofdklasse achter kampioen Berkel VR1. Het bekerseizoen begon uitstekend. Met 9 uit 3 werd de poulefase afgesloten als poulewinnaar waarbij vooral de 4-7 winst bij Topklasser DTS Ede VR1 verwachtingen schepten.

 

Echter in de competitie kende SC Klarenbeek een valse start. Na een 5-1 verlies bij titelfavoriet Be Quick VR1 en een 1-3 nederlaag tegen promovendus Berkum VR1 werd afgelopen zaterdag bij Saestum VR2 het eerste punt binnen gehaald. SC Klarenbeek VR1 zal snel de weg omhoog willen bewandelen en zullen tegen Jodan Boys VR1 voor de eerste driepunter gaan.

 

Jodan Boys VR1 kende een betere seizoenstart. Uit bij Stiens VR1 werd met 0-5 gewonnen en tegen Reiger Boys werden ook drie punten behaald. Keepster Daniëlle hield Jodan Boys VR1 in de wedstrijd waarna het team zich knap terug knokte en een 0-1 achterstand om wist te buigen naar een 3-1 winst.

 

Zaterdag zal een nieuwe test worden voor Jodan Boys VR1. Kunnen de vrouwen van Patrick Verwei partij bieden tegen de nummer twee van afgelopen seizoen? We gaan het zaterdag meemaken.

 

De aftrap is om 14.00 uur en zal onder leiding staan van scheidsrechter A. Kraaijenhof.

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1