In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag neemt Jodan Boys het op tegen BFC. In de eerste klasse b staan drie ploegen met zeven punten aan de top van de ranglijst. BFC en Jodan Boys zijn er twee van. Batavia’90 completeert het trio. 

Het kan niet op Jodan Boys speelt dus voor de vierde maal op rij tegen een promovendus uit de tweede klasse. De club uit Bussum staat bekend om zijn goede jeugdopleiding. Net als Jodan Boys willen zij met zoveel mogelijk opgeleide spelers in het eerste elftal spelen. De kracht van dit BFC zit hem dan ook in een sterk collectief. Het is geen duiventil waar spelers komen en gaan. BFC werd vorig jaar afgetekend kampioen in de tweede klasse. Nummer twee FC Breukelen werd eindigde negen punten achter de ploeg uit Bussum. De nieuwe trainer Roy Versluis is dit seizoen doorgegaan met waar zijn voorganger Kwadjo Boateng mee was geëindigd, namelijk het winnen van wedstrijden. BFC is deze competitie uit heel erg goed uit de startblokken geschoten. In de eerste twee wedstrijden scoorde de Bussumse club maar liefst tien keer. SVL werd met 5-0 naar Langbroek gestuurd en Montfoort liep in eigen huis tegen een 1-5 nederlaag aan. Afgelopen zaterdag leed BFC het eerste puntverlies tegen Rohd’46. In eigen huis werd het 1-1.

Kan er zaterdag weer gejuicht worden op Sportpark Oosterwei?

Jodan Boys kan net als BFC  terugkijken op een goede start van de competitie. De nasmaak van de remise tegen Victoria werd weggespoeld door overwinningen tegen FC Aalsmeer en VV Woudenberg. Vorige week was Jodan Boys heer en meester tegen de ploeg van Jeroen Peters. Het enige dat de spelers te verwijten viel was dat er niet goed werd omgesprongen met de kansen. Hierdoor werd het toch nog even spannend de laatste minuten van de wedstrijd, zonder dat VV Woudenberg echt gevaarlijk kon worden. De selectie van Erik van Zoest is steeds fitter aan het raken. Bijna iedereen is aan boord. Dat is een prestatie van onze medische staf, die onlangs is uitgebreid met Koen Borg.

Het belooft een spannende wedstrijd te worden. Bij winst kan Jodan Boys zomaar koploper worden in de eerste klasse B. BFC daarentegen zal daar een stokje voor willen steken. Kom allemaal om onze boys aan te moedigen. De wedstrijd staat  onder leiding van de heer L.A. Boelé.

FORZA Jodan Boys