In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Mike Verhagen kende vorig jaar een seizoen dat getekend was door blessures. Dankzij zijn doorzettingsvermogen en sportmentaliteit werkte Mike stapje voor stapje aan zijn herstel. Nu maanden later is Mike fit en stond hij voor de tweede keer op rij in de basis.

Mike was zaterdag onderdeel van een hele goede organisatie. Links in de verdediging hield Mike de Woudenbergse aanvallers ver van het Goudse doel. Toen het nog wat spannend werd in de laatste tien minuten was Mike met zijn ervaring een baken van rust in de defensie. Mike is deze week gekozen tot Van Deth Man of the Match. Van harte Mike! Hier heb je een seizoen hard voor gewerkt.

 

Van Deth

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.