In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys neemt het zaterdag wederom op tegen een promovendus, na promovendi Victoria en FC Aalsmeer reizen we zaterdag af naar VV Woudenberg. Bij Jodan Boys zal er alles aan gelegen zijn om de goede driepunter van afgelopen zaterdag een goed vervolg te geven. De thuisploeg zal zich willen revancheren op de nederlaag tegen ‘buur’ Roda’46. 

VV Woudenberg is voor Jodan Boys een grote onbekende. Beide ploegen troffen elkaar nog niet eerder in de geschiedenis van beide verenigingen. De ploeg van Jeroen Peters kende vorig seizoen een droomjaar. De Woudenbergers werden afgetekend kampioen met tien punten voorsprong op de nummer twee De Valleivogels. Woudenberg verloor vorig jaar slechts twee keer. Dit seizoen opende VV Woudenberg goed in de eerste wedstrijd. In eigen huis werd een punt behaald tegen Montfoort SV ’19. Afgelopen zaterdag had VV Woudenberg een offday. In Leusden was Rohda’46 met 5-1 te sterk.

Belonen

Jodan Boys wist zichzelf afgelopen zaterdag uiteindelijk te belonen met drie punten. De eerste helft tegen FC Aalsmeer was van een goed niveau. Jodan Boys verdedigde goed en was met goede aanvallen vaak dreigend. Jodan Boys verzuimde echter de wedstrijd op slot te gooien door de kansen om te zetten in meer doelpunten. Doordat het benutten van de kansen uitbleef hield FC Aalsmeer tot het einde van de wedstrijd geloof in een goed uitkomst. Dit zal zaterdag beter moeten. Maar als onze boys met dezelfde intensiteit en gedrevenheidspelen als afgelopen week is een resultaat ook weer haalbaar in Woudenberg.

Bent  u en ben je er ook weer bij? De wedstrijd wordt gespeeld op Sportpark De Grift John F. Kennedylaan 116 3931 XM Woudenberg

FORZA Jodan Boys