In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Jodan Boys behaalde afgelopen zaterdag een mooie overwinning op FC Aalsmeer. De ploeg van Ted Verdonkschot was sinds december 2022 ongeslagen, negentien wedstrijden op rij. Jodan Boys kon deze mooie reeks doorbreken door de drie punten in eigen huis te houden. 

Jodan Boys was van tevoren gewaarschuwd voor de goede aanvallers van FC Aalsmeer, maar zaterdag gaf onze verdediging geen krimp. FC Aalsmeer kwam in de hele wedstrijd uit op slechts één echte kans die gelukkig werd gemist.

Dirk Rietveld

Kenmerkend voor het goede spel van de verdediging was zaterdag de inbreng van Dirk Rietveld. Samen met aanvoerder Roald Heerkens gaf hij de voorwaartsen van FC Aalsmeer geen millimeter ruimte. Dirk won bijna al zijn duels en aan de bal wist hij meestal de goede oplossing te vinden. Dirk is daarom deze week tot Van Deth Man of the Match verkozen. Van harte Dirk met deze uitverkiezing. Op naar nog veel meer van zulke wedstrijden.