In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Afgelopen zaterdag zou Jodan Boys VR1 een thuiswedstrijd spelen tegen SSS VR1. In de week voorafgaand aan deze wedstrijd diende SSS VR1 bij de KNVB een verzoek in om zichtzelf terug te trekken. Een grote domper voor de vrouwen van Jodan Boys. Zij stonden te trappelen om de competitie te beginnen.

Jodan Boys Vrouwen 1 mag vandaag  gelijk haar verste uitwedstrijd spelen. De reis gaat over zo’n 211 kilometer tot boven Leeuwarden.

SC Stiens VR1 had zaterdag een valse start bij Saestum VR2. Het verloor met 4-1 en zullen zich naar alle waarschijnlijkheid revancheren voor deze nederlaag.

Afgelopen seizoen eindigde SC Stiens VR1 slechts op de negende plaats in de Hoofdklasse was het een jaar eerder nog op plek 3 terug te vinden was.

In de poulefase van de beker werd er gelijkgespeeld tegen Groen Geel VR1 maar dit team trok zich terug uit de beker. Er werd van eerste klasser The Knickerbockers met 2-1 gewonnen en van competitiegenoot Be Quick ’28 VR1 met 4-1 verloren. Dit is genoeg om naar de volgende ronde van de beker te gaan.

Jodan Boys VR1 is ook door in de beker. Er werd 2x gewonnen (0-4 van RCL en 0-8 van Spirit) en 1x verloren. Ter Leede was met 0-3 te sterk in Gouda. De volgende ronde wacht een uitwedstrijd bij IJFC VR1.

Maar eerst dus de competitie. Er wordt om 15.00 uur afgetrapt in Stiens. Scheidrechter is T.Sietzema . U kunt mee met de bus. Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Marcel Jansen.

 

De wedstrijd is zoals gebruikelijk te volgen via X: @JBVrouwen