Zaterdag de eerste thuiswedstrijd van het nieuwe seizoen. Natuurlijk hebben we al wat beker wedstrijden in eigen huis gespeeld, maar dat was meer onderdeel van de  voorbereiding. Komend weekend  spelen we om de punten tegen promovendus FC Aalsmeer.  Jodan Boys zal er alles aan willen doen om de nasmaak van afgelopen zaterdag tegen Victoria weg te spelen. FC Aalsmeer hoopt daarentegen de goede lijn van de wedstrijd tegen Rohda’46 door te trekken in Gouda.

Kampioen in de tweede klasse

FC Aalsmeer werd vorig jaar kampioen in de afdeling van Donk en FC Oudewater. De ploeg van de ervaren trainer Ted Verdonkschot maakte vorig jaar zijn favorieten rol waar en wil dit jaar een nieuwe stap maken in de eerste klasse. Ted Verdonkschot beschikt daarbij over een goede groep die de klappen van de zweep kent in de top van het amateurvoetbal. Namen als Mike Vreekamp, Oliver Rifai en Thomas Bakker speelden jarenlang op het hoogste niveau. Daarnaast beschikt de ploeg met Luke Vahle over een spits die het net makkelijk vindt.

Gelukkig beschikt Jodan Boys ook over een goede ploeg. Dat hebben we in genoeg wedstrijden gezien in dit nog prille (voor)seizoen. De teleurstelling was daarom ook groot dat de wedstrijd tegen Victoria niet het gewenste spel en resultaat opleverde. Ondanks de voorsprong in de tweede helft en kansen op meer,  kwam Victoria in de slotminuten nog langszij.

Goed voetbal

Hoopvol was de wedstrijd tegen Barendrecht van afgelopen dinsdag. In eigen huis speelde Jodan Boys met name in de eerste helft goed voetbal. Geheel verdiend ging de thuisploeg met een 1-0 voorsprong rusten. Nadat beide trainers in de tweede helft volop wissleden trok Barendrecht de wedstrijd naar zich toe.

Jodan Boys zal zaterdag de rug moeten rechten en weer uit gaan van eigen kracht. Van begin tot het einde met elkaar de schouders eronder om resultaat te boeken. Ga met elkaar achter de ploeg staan en moedig onze eigen boys aan.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J.D.M Schaft.