In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Al vele jaren reikt Jodan Boys aan het einde van het seizoen de Van Deth zilveren schoen uit voor de beste speler van Jodan Boys 1. Wij zijn verheugd dat ook dit jaar juwelier Van Deth weer sponsor is van de ‘man of the match’.

Mo Bellahcen is afgelopen zaterdag verkozen tot eerste Van Deth Man of the Match van het seizoen 2023/2024.  Mo is de nestor van de groep en is aan zijn vijftiende seizoen Jodan Boys 1 begonnen. In een moeizame wedstrijd tegen Victoria ging Mo voorop in de strijd op het middenveld. Met zijn instelling en voetbalgogme is hij een voorbeeld voor velen. Drie punten leverde het zaterdag helaas niet op. Laten we hopen dat we zaterdag in eigen huis de drie punten op zak houden. Aan Mo zal het in ieder geval niet liggen.

Van Deth

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Zilveren Schoen

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.