In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Eindelijk is het zover. Na een lange voorbereiding gaat de competitie zaterdag van start. Jodan Boys is dit jaar door de KNVB ingedeeld in een poule met louter ploegen uit West 1. Dit betekent dat we kennis gaan maken met veel clubs waar wij nog nooit tegen hebben gespeeld. ‘Verandering van spijs doet eten!’

FC Aalsmeer, DVVA, BFC, Woudenberg zomaar een aantal verenigingen waar wij geen geschiedenis mee hebben. Victoria is ook zo’n club die voor veel Jodan Boyssupporters nu nog onbekend is.

Victoria

De ploeg uit Loosdrecht werd in 1893 opgericht en  behoort daarmee tot de vijfentwintig oudste verenigingen van Nederland. De ploeg van Aron van der Weert behaalde vorig seizoen een mooi succes. Victoria plaatste zich voor de nacompetitie in de tweede klasse  en kwam uiteindelijk als sterkste uit de bus en promoveerde naar de eerste klasse. Dit jaar dus een nieuw avontuur voor Victoria in de eerste klasse. Niet alleen op sportief vlak ging het Victoria voor de wind. Onlangs werd de nieuwe schitterende accommodatie opgeleverd.

Zijn wij er klaar voor?

Waar Victoria aan het einde van het seizoen een trede omhoog ging daalde Jodan Boys een trede de andere kant op. Jodan Boys degradeerde uit de vierde divisie. Dit seizoen zullen Erik van Zoest en Leroy Brank  met hun ploeg er alles aan doen om een rol van betekenis te gaan spelen in de eerste klasse. De voorbereiding was een periode waarin Jodan Boys verschillende gezichten liet zien. Bij tijd en wijlen werd er goed gevoetbald en wisten onze jongens elkaar goed te vinden. Soms waren er ook delen van de wedstrijd waarbij onze boys terug vielen.Dat hoort bij de jeugdigheid die in de ploeg zit.

Zaterdag dus de eerste test in Loosdrecht. We zullen een promovendus treffen die het veld onbevangen zal betreden. Schouders eronder en gaan. Jodan Boys zal er in de eerste uitwedstrijd direct moeten staan. Kan Jodan Boys de lijn doortrekken van de drie winstpartijen in de beker?

Kom onze mannen aanmoedigen in Loosdrecht. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer J. van Pinxteren

 

FORZA Jodan Boys

 

Adres:

Sportpark Loosdrecht

’t Jagerspaadje 26

1231KJ Loosdrecht