In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag haar laatste bekerwedstrijd van de poulefase. Tegenstander is RCL VR1 uit Leiderdorp en komt komend seizoen uit in de eerste klasse.

 

Sinds het seizoen 2018/2019 speelde RCL VR1 in de Hoofdklasse nadat het was gedegradeerd uit de Topklasse. Afgelopen seizoen degradeerde RCL VR1 naar de eerste klasse. Het verloor in de nacompetitie van IJFC VR1, de competitiegenoot van Jodan Boys VR1 dat jaar.

 

RCL VR1 verloor haar eerste bekerwedstrijd bij Ter Leede VR1 met 7-1. Afgelopen weekend revancheerde RCL VR1 zich door met 4-1 van Spirit VR1 te winnen.

 

Jodan Boys VR1 staat net als RCL VR1 op 3 punten uit 2 wedstrijden. Jodan Boys verloor afgelopen zaterdag met 0-3 van Ter leede VR1 terwijl het de week ervoor Spirit VR1 met 0-8 versloeg. De winnaar van deze wedstrijd maakt een goede kans om bij de beste nummers twee te eindigen en zo het landelijke bekertoernooi in te gaan.

 

In dezelfde bekerpoule ontvangt Spirit VR1 de vrouwen van Ter Leede.

 

De wedstrijd tussen RCL VR1 en Jodan Boys VR1 begint om 14.30 uur op Sportpark De Bloemerd in Leiderdorp en zal onder leiding staan van de heer E. Beeldsnijder.

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1