In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag nemen we het op tegen tweedeklasser Oliveo uit Pijnacker. Jodan Boys wist zich vorige week te plaatsen voor de volgende ronde. Oliveo kan zich ook nog plaatsen voor de tweede ronde. Het moet dan wel winnen in Gouda en Kagia mag niet winnen. 

In een snikheet Lisserbroek wist Jodan Boys vorige week met 0-4 te winnen van Kagia. Door deze overwinning is  de wedstrijd van aankomende zaterdag  voor Jodan Boys een formaliteit. Misschien is dat niet helemaal goed geformuleerd. Want Jodan Boys zal in het treffen met Oliveo een goede generale op de mat willen leggen met het oog op de start van de competitie.

Jodan Boys speelde een lange voorbereiding en speelde de nodige wedstrijden. Nu is het punt daar  dat de trainers van Zoest en Brank hun sterkste elf in hun hoofd moeten hebben. De wedstrijd tegen Oliveo is nog een keer een kans voor de spelers van Jodan Boys om te laten zien wat ze in huis hebben.

Kom onze mannen aanmoedigen aankomende zaterdag. De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Verduijn.

FORZA Jodan Boys

 

Quincy Tavares wist in beide bekerwedstrijden te scoren. Weet Quincy zaterdag weer het net te vinden?