In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Op zaterdag 2 september speelde Jodan Boys 1 de eerste officiële (beker)wedstrijd van het seizoen ‘23/’24. Tegenstander Valken ’68, net als Jodan Boys spelend op 1e klasse niveau, werd met 3-0 verslagen op Sportcomplex Oosterwei. De stemming in het sponsorhome na afloop was opperbest. Het mooie weer, de heerlijke cocktails en saté, de contractondertekeningen en de lancering van de nieuwe Company Club App droegen daar zeker ook aan bij.

 

Nieuwe sponsorcontracten

Na het interview met hoofdtrainer Erik van Zoest tekenden diverse bedrijven een nieuw sponsorcontract:

  • R&P Networks (Remko van der Kroeg) treedt toe als juniorsponsor en sponsor van de verduurzaming
  • Hageman Installatie- en Loodgietersbedrijf (Jens van Rookhuijzen) treedt toe als bronssponsor
  • Van Soest Groep (Jeroen van Soest) treedt toe als bronssponsor
  • Van Beek Elektro (Marco van Beek) upgrade het lopende sponsorcontract naar diamantsponsor

We danken deze heren hartelijk voor hun bijdrage aan onze vereniging en zien uit naar een succesvolle samenwerking.

     

Jodan Boys Company Club app

Ook vond de lancering plaats van de nieuwe Jodan Boys Company Club app. De app wordt ingezet om de communicatie met sponsors te optimaliseren, maar vooral ook om onderlinge business te stimuleren. Met een paar kliks hebben sponsors immers het hele Jodan Boys netwerk binnen handbereik. Ben je wel sponsor, maar heb je nog geen toegang? Neem dan contact op met je vaste contactpersoon binnen de commerciële commissie.

De commerciële commissie kijkt uit naar een mooi seizoen met hopelijk veel successen, zowel sportief als zakelijk.