In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag reist Jodan Boys af naar Lisserbroek om het op te nemen tegen tweedeklasser Kagia. Kagia wist net als Jodan Boys de eerste wedstrijd te winnen. De ploeg van Koen van der Vlugt was met 3-2 te sterk voor  Oliveo.

Jodan Boys speelde afgelopen dinsdag nog een oefenwedstrijd tegen XerxesDZB. Na een moeizame eerste helft kwam Joda Boys in de tweede helft beter in haar spel. Dit resulteerde in een 0-2 voorsprong. Zakaria Kanfaoui en Stan Griffioen waren namens Jodan Boy trefzeker. In de laatste vijf minuten kwam XerxesDZB nog langszij door twee dode spelmomenten. Een benutte penalty en een vrije trap zorgde ervoor dat de wedstrijd in 2-2 eindigde. Adil Akanioui maakte na maanden blessureleed zijn rentree. Nieuwkomer Angelo Semil debuteerde tegen XerxesDZB

Stadgenoten

Kagia komt komend seizoen wederom uit in de tweede klasse. Na een moeizame start vorig jaar wist Kagia het om te buigen. Uiteindelijk zorgde dit ervoor dat de ploeg uit Lisserbroek zich wist te handhaven. Dit seizoen zit Kagia uit in de competitie met stadgenoten Donk en Olympia.

Volgende ronde

Jodan Boys zal zaterdag een grote stap willen zetten richting de volgende ronde. Bij winst is dit nagenoeg een feit. Jodan Boys moet dan eerst nog wel met Kagia af zien te rekenen. Kagia kan terugkijken op een goede voorbereiding dus zij zien het duel met Jodan Boys vol vertrouwen tegemoet. Het belooft dan ook een mooie pot te worden. De wedstrijd begint om 14.30 uur en staat onder leiding van de heer E.M. Toonen

FORZA Jodan Boys

Quincy Tavares was tegen Valken’68 tweemaal trefzeker. Staat zijn vizier ook weer op scherp tegen Kagia?