In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Sophie Opschoor: Woman of the Match bij Spirit VR1-Jodan Boys VR1

Afgelopen zaterdag speelde Jodan Boys VR1 een uitstekende bekerwedstrijd bij Spirit VR1. Waar er de week ervoor nog 3-3 op het scorebord stond na de oefenwedstrijd tussen Spirit VR1 en Jodan Boys VR1 wonnen de Goudse overtuigend het duel om het “echie”.

 

Het was een geweldige teamprestatie waarbij er geconcentreerd werd verdedigd en hartstochtelijk werd aangevallen met een aantal geweldige goals. Het was moeilijk kiezen. Lisanne scoorde er maar liefst 4 en Renate en Dorien ieder 2. Dribbelkoningin Janet, een voortdurende plaag voor de Ouderkerkse verdedigsters was een voorname kandidaat maar ook “Het collectief”. Ondanks dat we ieder ander van het team te kort doen is er toch voor gekozen om uit te roepen tot Woman of the Match: Sophie Opschoor.

 

Sophie moest noodgedwongen op een andere positie spelen dan normaal met een speciale opdracht. Deze werd uitstekend uitgevoerd en na een week als deze verdient Sophie deze eer.

 

Gefeliciteerd Sophie!