In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie, Nieuws Vrouwen

Het kan je bijna niet zijn ontgaan, de imposante opmars van Jodan Boys Vrouwen 1. Na het kampioenschap in de tweede klasse in seizoen ‘21/’22 herhaalden zij hun kunstje nog eens met het kampioenschap in de eerste klasse in het afgelopen seizoen.

Komend seizoen spelen de vrouwen in de Hoofdklasse, het één na hoogste amateurniveau. Om tot dergelijke prestaties te komen, zijn uitstekende randvoorwaarden onmisbaar. Denk daarbij aan kleding, een goede begeleidingsstaf, investeren in de jeugdopleiding en natuurlijk ook teambuildingsactiviteiten.

Goed nieuws

Hornes Assurantiën & Administraties heeft in de afgelopen seizoenen al een grote bijdrage geleverd aan het succes van Jodan Boys Vrouwen 1. Om de sportieve ambities van onze bloeiende vrouwen- en meisjesgeleding verder te onderstrepen is de Commerciële Commissie blij en trots te kunnen melden dat Hornes Assurantiën & Administraties met ingang van het seizoen ‘23/’24 hoofdsponsor is van het Vrouwen- en Meisjesvoetbal bij Jodan Boys.

We kijken er naar uit om Jodan Boys samen op de kaart te zetten als dé toonaangevende vereniging voor het vrouwen- en meisjesvoetbal in onze regio.