In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag haar eerste bekerwedstrijd van het seizoen. Tegenstander is streekgenoot Spirit. De tegenstander is geen onbekende. Afgelopen zaterdag werd er nog tegen elkaar geoefend in een doelpuntrijk duel die met 3-3 onbeslist eindigde.

 

Spirit VR1, knap in 2 jaar tijd van de 3e klasse naar de 1e klasse gepromoveerd, speelt voor de eerste keer in de poulefase voor de landelijke beker.

 

Jodan Boys VR1 mocht er vorig jaar aan proeven en dat smaakte naar meer. In de poulefase werden Sparta Rotterdam (1-0) en Ter leede VR1 (3-1) verslagen. In de tweede ronde werd er 1-3 gewonnen bij zondag eersteklasser DZH uit Arnhem. In december werd de strijd aangegaan met Topklasse Be Quick 28 uit Zwolle waarbij Jodan Boys VR1 prima partij bood maar vlak voor tijd met 1-2 uitgeschakeld werd. Be Quick degradeerde afgelopen seizoen en zal dit seizoen tegenstander zijn van Jodan Boys in de Hoofdklasse.

 

In dezelfde bekerpoule begint Ter Leede VR1 thuis tegen RCL VR1.