In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de eerste officiële wedstrijd van het seizoen tegen Valken’68. Na een lange voorbereiding gaat het zaterdag weer ergens om. Jodan Boys is er op gebrand om in eigen huis goed voor de dag te komen tegen ploeg van Derek van der Plas.

Jodan Boys kan terugkijken op een goede voorbereiding. Hoewel we dat eigenlijk pas aankomende zaterdag om half vijf kunnen zeggen. Een vernieuwde selectie die bestaat uit een mooie mix van jong talent en jarenlange ervaring schudde het chagrijn van de degradatie van zich af door hard te werken in de afgelopen maanden. Op de trainingen en in de wedstrijden werkte een energiek Jodan Boys zich in het zweet. Drie van de vier oefenwedstrijden werden gewonnen. Afgelopen dinsdag speelde Jodan Boys in Bergschenhoek, met name in de eerste helft, erg goed. Desondanks wist BVCB te scoren. Nadat Jodan Boys in de tweede helft langszij kwam, wist BVCB in de negentigste minuut het winnende doelpunt te scoren.

Bekervoetbal

Aankomende zaterdag zal Jodan Boys zich de kaas niet van het brood willen laten eten. Erik van Zoest zal zijn sterkst mogelijke formatie het veld in sturen. De tijd van oefenen en uitproberen is voorbij. Het spel is op de wagen en wat kijken we daar naar uit.  Eenvoudig zal het niet worden tegen Valken’68. De ploeg uit Valkenburg speelde afgelopen voorjaar nog om promotie naar de vierde divisie. Jodan Boys kan de borst nat maken. Met de steun van ons trouwe publiek gaan we er een mooie middag van maken. Tot zaterdag

FORZA Jodan Boys