In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 heeft zaterdag haar tweede oefenwedstrijd gelijk gespeeld tegen de vrouwen van Spirit. Eerder die middag had Jodan Boys Vrouwen 2 het goede voorbeeld gegeven door met prima spel ruim te winnen van Spirit VR2.

Bij Vrouwen 1 verliep het wat anders. Al snel na de aftrap kwam Spirit op voorsprong. Een te korte pass in de achterhoede leverde een 1-op-1 situatie op met Kathy die helaas geen redding meer kon brengen. Jodan Boys VR1 pakte het aardig op. Na een goede schietkans van Lisanne (keeper bracht redding) legde Jodan Boys een mooie aanval op de mat. Dorien trof bijna doel en ook Renate kon niet scoren vanuit de rebound. Er waren over en weer kansen. Zo had Hannelot een heerlijke actie én steekpass in huis en zette Rebekka voor de keepster. Het schot van Rebekka ging maar net naast. Kort daarna verdubbelde Spirit de voorsprong met een mooi schot.

 

Jodan Boys kwam beter in de wedstrijd maar wist niet te scoren. Aan de andere kant had ook Spirit de kans op de derde goal maar ondanks de kansen van Lisanne, Renate, Isabella en Janet gingen beide teams met een 2-0 stand de rust in.

In de tweede helft probeerde Jodan Boys snel terug te komen in de wedstrijd. Dit plan viel al snel in duigen. Met een knap afstandsschot werd het 3-0 en leek een nederlaag onafwendbaar.

Jodan Boys probeerde snel een goal te maken maar schoten van Rebekka en Janet gingen over. Halverwege de tweede helft was het dan wel raak. Sophie werd in het strafschopgebied onderuitgehaald en maakte er 3-1 van door de strafschop feilloos binnen te schieten.

Een kwartier voor tijd werd het bijna 3-2 maar Isabella kwam net te kort om na een mooie steekbal van Dorien te scoren.

Vijf minuten voor tijd was het wel raak. Maaike zette na een mooie actie Hannelot alleen voor de keepster en schoot mooi binnen: 3-2. Jodan Boys zette alles op alles om niet te verliezen.

Dit lukte in de laatste seconde van de wedstijd. Met een zeehondenactie soleerde Sophie door de Ouderkerkse defensie en bracht de eindstand op 3-3