In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

 

 

 

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag hun tweede oefenwedstrijd van het seizoen. Tegenstander is streekgenoot Spirit.

 

Spirit VR1 is bezig aan een goede opmars. Net als Jodan Boys VR1 wisten de geelhemden zich tweemaal in successie als kampioen te kronen en spelen daardoor in seizoen 2023/2024 in de eerste klasse.

 

Afgelopen dinsdag speelde Jodan Boys VR1 hun eerste oefenwedstrijd. Waar Excelsior hun belofteteam zou sturen besloten de Rotterdammers om alsnog met hun Vrouwen 1 team te komen. Uiteindelijk stonden er 9 eredivisionisten in de basis aangevuld met twee jeugdspelers. Na een moeizaam begin waren er verschillende fases waar Jodan Boys echt wel aan voetballen toe kwam. In het laatste deel van de wedstrijd kwam het verschil echt tot uiting en werd het in het laatste kwartier nog 3x gescoord. Uitslag 0-4 waarbij de staf heel tevreden was over de getoonde inzet hen het vertoonde spel.

 

Exact een jaar geleden oefenden Jodan Boys en Spirit ook tegen elkaar. Uiteindelijk werd het in Gouda maar liefst 1-5. Het toonde aan dat Jodan Boys nogal wat punten op de I moest zetten.

 

De wedstrijd begint om 14.45 uur aan de Sportlaan in Ouderkerk a/d IJssel.

Ook Jodan Boys VR2 speelt bij Spirit. Die wedstrijd begint om 12.30 uur.

 

Ook volgende week zaterdag (2 september) spelen Spirit en Jodan Boys tegen elkaar. Dan in het kader van de poulefase van de beker. Ook die wedstrijd begint om 14.45 uur in Ouderkerk a/d IJSsel..

 

De wedstrijd is ook weer te volgen via X: @JBVrouwen1