In Nieuws

DOE MEE ALS VRIJWILLIGER EN MAAK EEN VERSCHIL

Net als veel andere verenigingen draait ook Jodan Boys door de ondersteuning van vele vrijwilligers. Helaas zien wij het aantal vrijwilligers elk jaar iets afnemen. Bij de Bovenbouw hebben wij nu te maken met een groot te kort aan vrijwilligers. Er zijn te weinig trainers, leiders en coördinatoren. Daarom zijn wij op zoek naar enthousiaste vrijwilligers om ons team te versterken.

Ben jij gepassioneerd over het helpen van anderen en het creëren van een positieve verandering in de wereld om je heen? Dan doen wij graag een beroep op jou!

Trainers en leiders.

Wij zijn op zoek naar ervaren en onervaren trainers. Als je onervaren bent zal ons Hoofd Jeugdopleding jou voorzien van oefenstof en er zullen voorbeeldtrainingen worden gegeven in het kader van “train de trainer”.

Op dit moment zijn we nog op zoek naar trainers en leiders voor de volgende teams:

MO17-2, MO20-2, JO15-5, JO15-4, JO17-3 en JO17-4, JO23-2.

Daarnaast zoeken we nog een assistent-trainer en leider voor onze selectieteams JO19-1 en JO-23-1.

Wij hebben mensen persoonlijk benaderd. Het is belangrijk dat wij trainers en leiders vinden. Dit omdat er zonder een trainer of leider niet kan worden gevoetbald.

Coördinator Commissie Bovenbouw.

Daarnaast hebben we ook vacatures binnen de commissie Bovenbouw. Deze commissie organiseert alles rondom het voetbalgebeuren. De coördinator is het eerste aanspreekpunt voor trainers en spelers van niet selectieteams. Hij of zij is betrokken bij de indeling van teams (samen met de trainers). De huidige commissie bestaat uit slechts vier personen. Drie van hen hebben geen kinderen voetballen bij CVV de Jodan Boys en voetballen zelf ook niet. Wij zoeken nog tenminste twee coördinatoren.

Meer informatie: Voor vragen en meer informatie kun je contact opnemen mij één van de coördinatoren of met mij opnemen.

Mario Vitale

Manager Voetbalzaken Bovenbouw

06-23 99 87 81.