In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Op de foto vindt de symbolische overdracht van het 1e zonnepaneel plaats van Van Beek Solar (mede-eigenaar Marco van Beek, rechts) aan CVV de Jodan Boys (bestuurslid commercie Karel van den Heuvel, links).

Al jaren zijn de broers Remon en Marco van Beek sponsor bij Jodan Boys. Sinds de oprichting van hun bedrijf Van Beek Elektro ruim 10 jaar geleden, heeft het bedrijf zich ontwikkeld tot elektrotechnisch expert in de breedste zin van het woord. De laatste jaren levert en installeert Van Beek Elektro onder het label Van Beek Solar steeds vaker zonnepanelen, zowel bij bedrijven als bij particulieren. Zonnepanelen dragen bij aan het reduceren van CO2 uitstoot en verdienen zichzelf op den duur bovendien terug. En met de huidige hoge energieprijzen, kan dat heel snel gaan!

Zonnepanelen op het dak van het sponsorhome

Bij Jodan Boys gebruiken we ook best veel energie. Denk bijvoorbeeld aan de veldverlichting, koelingen in de kantine en de verlichting in de gebouwen. Vanuit milieu- én kostenperspectief is het wenselijk om die energie zelf op te wekken. Dat gaan we doen door 116 zonnepanelen te plaatsen op het dak van ons sponsorhome. De leverancier? Je raadt het al: Van Beek Solar. Vanuit hun liefde voor de club zijn de gebroeders Van Beek bereid om dat tegen zeer scherpe condities te doen. Dit resulteert in een upgrade van hun sponsorschap naar Diamantsponsor.

Win-win-win: help jezelf, het milieu en de club!

Goed voorbeeld doet goed volgen. Daarom hebben Van Beek Solar en Jodan Boys samen een actie ontwikkeld. Wanneer jij als lid zonnepanelen door Van Beek Solar laat plaatsen op je woning of bedrijfspand, doneren zij voor iedere 10 geplaatste zonnepanelen 1 paneel volledig gratis aan Jodan Boys. Zo leidt het plaatsen van zonnepanelen door Van Beek Solar bij jou thuis of op de zaak tot winst voor jezelf (je verdient de investering snel terug door verlaging van je energierekening), winst voor het milieu (je beperkt CO2 uitstoot) en winst voor de club (wij ontvangen gratis panelen). Vraag vrijblijvend een offerte of aanvullende informatie op via onderstaand formulier.

Neem contact met mij op!

Jouw naam(Vereist)
Jouw adres
Jouw e-mailadres(Vereist)