In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag speelt Jodan Boys de tweede oefenwedstrijd in de voorbereiding. In het eerste blok kwam Jodan Boys uit tegen DSO (5-1 winst). Dit weekend speelt Jodan Boys op zaterdag om 13.30 uur tegen VELO uit Wateringen. 

VELO stond afgelopen seizoen op de drempel van promotie naar de vierde divisie. Na goed te hebben gepresteerd in  de eerste klasse B mocht VELO meedoen aan de nacompetitie. De eerste twee rondes overleefde VELO, in de derde ronde bleek ONS Sneek een maatje te groot. Dit jaar speelt VELO in de eerste klasse C. In de voorbereiding oefende de ploeg uit Wateringen tegen derde divisionist RKAVV, deze wedstrijd werd met 2-0 verloren.

Nieuw elan

Na de degradatie uit de vierde divisie was het even uithuilen, maar al snel kwam het besef dat we er met elkaar de schouders onder moeten zetten om weer op het niveau te komen waar we graag willen spelen. Deze mentaliteit was direct terug te zien in het eerste blok van de voorbereiding. Oude bekenden en nieuwe gezichten maakte een gretige indruk. Er werd hard getraind en bij tijd en wijlen al lekker gevoetbald. Het eerste blok werd afgesloten tegen DSO, deze wedstrijd werd overtuigend gewonnen door onze mannen.

Goed beslagen ten ijs komen

Jodan Boys is maandag gestart met het tweede gedeelte van de voorbereiding. Voordat Jodan Boys start met de competitie, speelt Jodan Boys nog vier oefen- en drie bekerwedstrijden (zie onderstaand schema). Volgend weekend gaat de selectie op trainingskamp naar Vierhouten, Jodan Boys verblijft  daar in de accommodatie van de paasheuvelgroep. Dit kamp zal in het teken staan van teambuilding entevens wordt er een wedstrijd gespeeld tegen SV Epe.

Wilt u onze selectie voor het seizoen 2023/24 al eerder in actie zien kom dan zeker kijken aanstaande zaterdag. De wedstrijd tegen VELO begint om 13.30 uur. Tot zaterdag

Forza Jodan Boys