In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie, Uncategorized

Het is inmiddels een traditie: Het Jodan Boys Bedrijfsvoetbaltoernooi. Op vrijdag 15 september kruisen de leden van de Company Club opnieuw de degens met elkaar. Wie worden de opvolgers van team DoubleSmart die afgelopen seizoen met de beker aan de haal gingen?

Dit jaar is het toernooi ook toegankelijk voor bedrijven die (nog) geen lid zijn van de Company Club. Zij betalen een iets hoger tarief, maar kunnen zo wel op een laagdrempelige manier kennis maken met de club en andere bedrijven uit het Jodan Boys netwerk. Naast het voetballen wordt er ook gebarbecued en gefeest. Alle informatie met betrekking tot aanmelden lees je in de onderstaande flyer. Heb je nog vragen over het toernooi? Stel ze gerust aan één van de leden van de nieuwe Commerciële Commissie.