In Nieuws, Nieuws Scheidsrechterscommissie

Het eerste mannenteam van Jodan Boys komt in seizoen ‘23/’24 uit in de 1e Klasse B. Aangezien de KNVB onvoldoende assistent-scheidsrechters heeft om alle wedstrijden op dit niveau te voorzien van een arbitraal trio, zijn we op zoek naar een enthousiaste vrijwilliger die wil vlaggen bij de wedstrijden waar de bond alleen een scheidsrechter aanstelt. Hieronder lees je waar we naar op zoek zijn en, niet onbelangrijk, wat je er voor terugkrijgt!

Wie ben jij?

  • Voetballiefhebber (m/v)
  • Sportief
  • Representatief
  • Kennis van de voetbalspelregels
  • Bestand tegen wat kritiek van spelers en publiek

Wat krijg je er voor terug?

  • Je bent volwaardig onderdeel van een hechte en ambitieuze spelers- en begeleidingsgroep
  • De allermooiste plaats langs het veld om wedstrijden van Jodan Boys 1 te zien met de beste beleving
  • Deelname aan sociale activiteiten van de A-selectie zoals trainingskampen, teamuitjes en overwinningsfeestjes
  • Consumptietegoed voor in de kantine

Aanmelden?

Lijkt het jou leuk om onderdeel uit te maken van het eerste team en herken je jezelf in het profiel? Meld je dan snel aan bij teammanagers Martin Langbroek (06-46382583) of Maarten Westerduin (06-14278269)!