In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Wellicht is het je opgevallen in de afgelopen maanden. Steeds meer bedrijven ondersteunen onze vereniging als lid van de Jodan Boys Company Club. En dat is fantastisch nieuws, want de sponsorgelden vormen een belangrijk onderdeel van onze inkomsten. Dankzij de bijdrage van sponsors kunnen we o.a. activiteiten zoals kampen organiseren, investeren in onze jeugdopleiding, sociale projecten ondersteunen én de accommodatie verduurzamen.

Magische grens

Nooit eerder in de bijna 90-jarige geschiedenis van Jodan Boys stond de teller van leden van de Jodan Boys Company Club boven de 100. De inspanningen van de nieuwe commerciële commissie in de afgelopen maanden hebben ertoe geleid dat die magische grens nu is geslecht. Een speciaal woord van dank aan Joop Kempers, die in zijn nieuwe rol als accountmanager een groot aantal nieuwe sponsors wist te binden.

Activiteiten Company Club

Naast het “middagje Jodan Boys”, het informele samenzijn rond de thuiswedstrijden van het eerste elftal, organiseert de Company Club ook diverse activiteiten voor haar leden. Zo vond er op donderdag 15 juni jongstleden een bijzonder evenement plaats in het prachtige WSHS met o.a. Henk Fraser als gastspreker. Voor komend seizoen staan nu al het bedrijfsvoetbaltoernooi en een bezoek aan de EK-kwalificatiewedstrijd Nederland – Ierland op het programma.

Interesse?

Ben je ondernemer? Lijkt het je leuk om je netwerk uit te breiden en samen met andere sponsors van Jodan Boys herinneringen te maken voor het leven? Neem dan vrijblijvend contact op met Gerben Roosendaal (06-48537771), Joop Kempers (06-41466400) of Karel van den Heuvel (06-50932172). Zij vertellen je graag meer over de mogelijkheden en zoeken samen met jou naar een passend sponsorpakket. Mailen kan ook via vicevoorzitter@cvvdejodanboys.nl.