In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen
Dinsdagavond vierde het voetbalelftal van Jodan Boys Vrouwen 1 een bijzondere gelegenheid: de bruiloft van hun geliefde fotograaf Dionne Jansen en vlagger Roy Vos. De feestelijke viering vond plaats in het sfeervolle Vlaardingen, waar het team arriveerde met een (party)bus vanaf Gouda. Het was een avond vol vreugde, gelach en onvergetelijke momenten waarover nog lang nagepraat zal worden.
De bruid, Dionne, straalde in haar prachtige witte jurk en was een adembenemende verschijning. Ze straalde van geluk naast haar spiksplinternieuwe echtgenoot. Evenzo mocht ook de bruidegom, Roy, er zijn in zijn stijlvolle trouwpak. Het was even wennen om hem niet in zijn vertrouwde vlaggerstenue te zien, maar het pak stond hem fantastisch en hij paste perfect bij Dionne op deze speciale dag.
De bruiloft markeerde niet alleen het samenkomen van twee bijzondere individuen, maar ook een verandering binnen de teamstaf. Vanaf nu is Marcel Jansen, de teammanager van het elftal, de enige overgebleven Jansen. De achternaam Vos voegt zich bij de bestaande namen Spee en Eversen, waarvan er voor elk van deze namen ook al twee individuen in het elftal vertegenwoordigd zijn. De teamgeest wordt versterkt door deze bijzondere verbindende factor en het geeft blijk van de hechte band en diversiteit binnen het team.
Enfin, terug naar de bruiloft. De avond begon met een heerlijke ontvangst, waarbij iedereen kon genieten van de verrukkelijke bitterballen. De smakelijke hapjes zorgden meteen voor een gezellige sfeer en lieten de teamleden al snel genieten van de festiviteiten. Een fotobooth was ook aanwezig, waardoor iedereen grappige en mooie kiekjes kon maken om de herinneringen vast te leggen. Het voetbalelftal had de tijd van hun leven en creëerde een prachtige collectie foto’s om de liefde van Dionne en Roy te vieren.
Een van de hoogtepunten van de avond was de verrassing van de ouders van Roy. Zij bleken ware sfeermakers te zijn en toonden hun indrukwekkende danskunsten op de dansvloer. Hun optreden zorgde voor veel enthousiasme bij de aanwezigen. Mocht iemand in de toekomst op zoek zijn naar geweldige dansers om hun bruiloft op te fleuren, dan zijn de ouders van Roy een absolute aanrader. Daarnaast bleken Roy en Dionne zelf ook uitstekende dansers te zijn!
Het terras bleek de favoriete plek van de staf. Ze deelden lachsalvo’s en anekdotes, waardoor het terras al snel een bruisende plek werd. Er werden echter meerdere tevergeefse pogingen gedaan om hen over te halen een dansje te wagen. Met een speelse knipoog naar Aad, werd herinnerd aan het verhaal van zijn vorige danspoging, waarbij hij naar verluidt zijn scheenbeen had gebroken. Misschien was het maar beter dat hij zich op het terras vermaakte en anderen aanmoedigde om de dansvloer onveilig te maken.
Helaas kwam er aan deze onvergetelijke avond een einde, en zoals vaak het geval is na dergelijke feesten, werd de volgende dag gekenmerkt door een collectieve kater. Iedereen was treurig dat de avond voorbij was en verlangde naar nog meer momenten van plezier en samenzijn. Bovendien kreeg het team te maken met spierpijn als gevolg van het uitbundige dansen. Maar de lichamelijke ongemakken werden met een glimlach geaccepteerd, aangezien ze getuigen waren geweest van een geweldige viering van liefde en vriendschap.
Als blijk van waardering en genegenheid heeft het voetbalelftal van Jodan Boys Vrouwen 1 een speciaal cadeau gegeven aan het bruidspaar. Namens het hele team ontvingen Dionne en Roy twee gepersonaliseerde Jodan Boys-shirts, waarop de rugnummers waren bedrukt die de trouwdatum vormden. Deze symbolische geschenken drukten de steun en liefde uit van het team voor het pasgetrouwde stel. We wensen Dionne en Roy veel liefde en geluk! De bruiloft van Dionne en Roy zal nog lang worden herinnerd en besproken binnen het voetbalelftal van Jodan Boys Vrouwen 1. Het was een avond waarop niet alleen de liefde werd gevierd, maar ook de hechte band tussen teamleden werd versterkt. Het elftal kijkt nu al uit naar het nieuwe seizoen, waarin zij weer vaak samen zullen komen.