In Junioren, Nieuws

Zoals eerder aangekondigd gaat de Jodan Boys komend seizoen haar jeugdopleiding verder versterken. Daar voor zijn afgelopen week de contracten getekend met Edwin Mostert en Wendy Rietveld.

Edwin Mostert 

Edwin is al jaren een dragende kracht als trainer van diverse jongens teams bij de bovenbouw van de Jodan Boys en gaat zijn ervaring en kunde inzetten als hoofdopleidingen bovenbouw jongens, Edwin vervulde deze rol al bij diverse verenigingen. Daarnaast  hij wordt tevens trainer van de JO17-1.

Wendy Rietveld

Wendy is ooit haar trainerscarrière gestart bij de Jodan Boys en is na een aantal omzwervingen bij o.a. Feyenoord en RKDEO terug op het oude nest. Wendy wordt als hoofdopleidingen verantwoordelijk voor alle meidenteams van de MO9 t/m de MO20 en de JO10 t/m JO13.

We heten Wendy en Edwin van harte welkom in deze rol bij de Jodan Boys en wensen hen veel succes.