In Nieuws

 

Op vrijdag 9 juni heeft de jaarlijkse speldendragers bijeenkomst weer plaatsgevonden. Alle leden met minimaal 25 jaar aaneengesloten lidmaatschap waren weer uitgenodigd om gezellig bij een te komen. Dit jaar is het 14e jaar dat er een bijeenkomst van de speldendragers wordt georganiseerd.

Ledengroep

In het 75 jarige jubileumjaar van de vereniging heeft deze ledengroep namelijk een eigen avond gekregen. We zijn destijds begonnen met bijna 50 speldendragers en inmiddels zitten we op 115 speldendragers.

Voor deze jaargang waren dus ook alle leden uitgenodigd die zich in 1997 hebben aangemeld als lid; de nieuwe lichting speldendragers. We nodigen namelijk altijd per geheel kalender jaar de nieuwe leden uit en die leden moeten wel allemaal aan de 25 jaar aaneengesloten periode voldoen.

Dertien nieuwe speldendragers

Dit jaar zijn de volgende 13 leden uitgenodigd om toe te treden tot de speldendragers vanwege 25 jarig aaneengesloten lidmaatschap,  overigens spelen een aantal van deze leden al sinds de Fpupillen met elkaar ;

Victor de Jong, Vincent de Jong, Joop Muiderwijk, Sybren Schotanus, Danny Massar, Max van Belkum, Bas van Ommen, Jochem de Koster, Ewout Hartenhof, Kevin van Werkhoven, Henri de Jong, Micheal Wiss en Wim van de Brink.

 Jeu de Boules

Dit jaar hadden we gekozen voor een locatie elders; de Goudse jeu de boules vereniging. We hebben na ontvangst heerlijk gegeten en vervolgens kregen we een speluitleg van de aanwezige leden van deze vereniging. Voor de samenhorigheid zijn alle aanwezigen leden (opkomst was bijna 70%) door elkaar gemixt zodat alle leden 2 potje tm 13 punten tegen elkaar konden spelen. De potjes werden onderbroken door de huldiging en uitreiking van het speldje door de voorzitter die hierbij werd geassisteerd door zijn vrouw. Tevens werd nog stil gestaan bij het 40 jarige jubileum van Johan Kortleven. Helaas was oud voorzitter Jaap Eversen op vakantie en kon zodoende niet bij zijn eigen huldiging zijn. Volgend jaar halen we dat zeker in.

Op naar 2024

Na afloop zorgde het heerlijke zomeravond weer ervoor dat het nog lang gezellig was op het terras van de jeu de boules vereniging. Kortom het was weer een zeer geslaagde bijeenkomst. Op naar het lustrum jaar 2024!!