In Nieuws

Onlangs presenteerde het bestuur Karel van den Heuvel als (beoogd) nieuw bestuurslid commerciële zaken voor de vereniging. A.s. dinsdag 20 juni wordt hij voorgedragen tijdens de ALV. Daarop vooruitlopend is er achter de schermen al het nodige werk verzet. Onder leiding van Karel is een nieuwe commerciële commissie samengesteld die in de komende maanden gefaseerd de werkzaamheden van de oude sponsorcommissie zal gaan overnemen.

Behoefte aan verjonging

Veel van de leden van de oude sponsorcommissie bekleden die rol al lange tijd. Sommigen zelfs meer dan 10 jaar. Scheidend voorzitter van de sponsorcommissie Jan Willem van der Wolf daarover: “We hebben ons in al die jaren met veel liefde ingezet, maar na zo’n lange tijd is het goed voor de club dat er een nieuwe generatie opstaat die frisse ideeën en nieuw elan brengt. Samen gaan we nu zorgen voor een soepele overdracht.”

Nieuwe commissieleden

De nieuwe commerciële commissie bestaat uit de volgende personen: Jeroen Kamp, Gerben Roosendaal, Casper de Kruijf, Carolien Noorlander, Bram van der Wolf, Joop Kempers, Roald Heerkens en Karel van den Heuvel. Alle sponsors worden in de komende weken persoonlijk geïnformeerd over de wijzigingen van hun commerciële aanspreekpunt.

Meer dan alleen sponsoring

De nieuwe commerciële commissie heeft de ambitie uitgesproken om zich naast het beheren en uitbreiden van het sponsorbestand ook bezig te gaan houden met de organisatie van events en het optimaliseren van de inkoop. Karel van den Heuvel is de oude sponsorcommissie dankbaar voor al het geleverde werk van de afgelopen jaren: “Er staat dankzij hun inzet een prachtige businessclub waar veel andere clubs jaloers op zijn. Na het afronden van de overdracht zullen we op gepaste wijze afscheid nemen van de vertrekkende commissieleden.”

Vragen of tips voor de nieuwe commissie?

Neem dan contact op met Karel van den Heuvel via telefoonnummer 06-50932172 of e-mailadres vicevoorzitter@cvvdejodanboys.nl.