In Nieuws

Ben je gepassioneerd over IT en voetbal? Dan is dit jouw kans om de controle te nemen over het ICT-netwerk van Jodan Boys!

Als beheerder van het ICT-netwerk van Jodan Boys speel je een essentiële rol in het optimaliseren van de digitale infrastructuur. Je zult verantwoordelijk zijn voor het opzetten, beheren en onderhouden van het netwerk, zodat spelers, trainers, en clubmedewerkers moeiteloos kunnen communiceren en profiteren van de nieuwste technologieën.

Uiteraard kun je een groot deel van de werkzaamheden vanuit huis doen al vraagt de fysieke infrastructuur natuurlijk ook dat je af en toen eens op de club bent voor het praktische werk.

Met jouw expertise zorg je ervoor dat het netwerk stabiel en veilig is, zodat iedereen soepel toegang heeft tot essentiële informatie en applicaties. Je lost technische problemen snel op en implementeert proactieve maatregelen om storingen te minimaliseren. Of het nu gaat om het onderhouden van servers, het beheren van gebruikersaccounts of het upgraden van hardware en software.

Naast het technische aspect, maak je deel uit van een enthousiast team van voetballiefhebbers. Je werkt samen met coaches, spelers en clubleden om ervoor te zorgen dat de digitale systemen naadloos aansluiten op de behoeften van de club. Je helpt bij het organiseren van online registraties, het opzetten van communicatiekanalen en het faciliteren van live streaming van wedstrijden.

Dus, ben jij klaar om jouw IT-talenten naar het veld te brengen? neem dan contact met ons op, dan verkennen we wat de mogelijkheden zijn.

voorzitterstichting@cvvdejodanboys.nl / 06-23231154