In Nieuws

Het bestuur heeft besloten dat de zomersluiting van onze accommodatie dit jaar plaats zal vinden van maandag 3 juli tot en met zondag 6 augustus. Dat betekent dat in deze periode het complex in principe gesloten is en er geen gebruik gemaakt kan worden van kantine, kleedkamers, velden of ander materiaal. Een uitzondering is de A-selectie zij zullen in juli met de voorbereiding starten

Teams zijn verantwoordelijk

Indien sommige teams in deze periode al wel willen gaan trainen, zijn ze zelf verantwoordelijk voor het gebruik inclusief het openen en sluiten van het complex. Als er in deze periode verder zaken te regelen of af te spreken zijn, kan contact opgenomen worden met beheerder Minne van der Hooft tel. 06-52 30 73 10 of beheerder@cvvdejodanboys.nl

Wij wensen iedereen een fijne vakantie. Neem de tijd om de accu weer goed op te laden voor een mooi nieuw seizoen op Jodan Boys.