In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Afgelopen zaterdag is Jodan Boys gedegradeerd naar de eerste klasse. Door het verlies tegen Zwaluwen eindigde Jodan Boys op de voorlaatste plaats in de vierde divisie.

Er was er nog een sprankje hoop om het seizoen te redden door een p/d plek te behalen. Jodan Boys was daarvoor afhankelijk van verlies van Spijkenisse en Jodan Boys moest zelf winnen. Al snel werd duidelijk dat Spijkenisse de drie punten in eigen huis zou houden. Jodan Boys kon zelf geen geen vuist maken tegen Zwaluwen en moest zelfs een tegentreffer incasseren. Waardoor de ploeg uit Vlaardingen zichzelf veilig speelde in Gouda.

Kevin de Vries

Kort voor tijd kreeg Kevin de Vries een publiekswissel. Kevin stopt met selectievoetbal. Een mooie carrière in het amateurvoetbal bracht Kevin via Alexandria’66 en XerxesDZB bij Jodan Boys. De ervaren Kevin was de afgelopen jaren een voorbeeld voor jonge spelers hoe je sport te moeten beoefenen. Daarnaast een uiterst prettige teamplayer die ook buiten het veld graag gezien was op de club. Het was een mooi moment toen Kevin kort voor tijd werd opgewacht door zijn familie toen hij het veld verliet.

Dank

Ja het is voor onze trouwe supporters ook niet altijd meegevallen dit seizoen. Om je cluppie meer te zien verliezen dan te winnen is niet leuk. Desondanks was er altijd een trouwe schare supporters die zowel uit-als thuis de ploeg steunde. Onwijs bedankt daarvoor.

Tot volgend seizoen

Volgend jaar spelen we in de eerste klasse. We zullen er met elkaar weer hard tegenaan gaan. Nu eerst een paar weken vrij om dan vanaf de zomer ons voor te bereiden op het nieuwe seizoen.

FORZA Jodan Boys