In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Ja waar  moet je beginnen als je het niet meer in eigen hand hebt. Bespiegelingen van: wat als, misschien dat, waarom niet zus, of waarom niet zo? De opdracht is duidelijk: Jodan Boys moet winnen en Spijkenisse moet verliezen. Alleen dan speelt Jodan Boys nacompetitie.

Jodan Boys en Zwaluwen strijden dus beiden om handhaving. Zwaluwen speelde vorige week tegen Smitshoek en scoorde in de slotfase de gelijkmaker waardoor het een belangrijk punt bij kon schrijven. Dat ene punt kon weleens van groot belang zijn gebleken. Als Zwaluwen zaterdag één punt behaalt zijn de Vlaardingers zeker van lijfsbehoud. Mochten WNC en Spijkenisse punten laten liggen dan is de ploeg van Henk de Zeeuw helemaal zeker van nog een jaar vierde divisie.

Alleen de drie punten tellen

Voor Jodan Boys is het duidelijk. Zaterdag tellen alleen de drie punten. Dat was vorige week ook zo in GOES, toen kon het strijdplan na een paar minuten de prullenbak in. Alhoewel er in het verloop van de eerste helft voldoende mogelijkheden waren om GOES ‘pijn ‘ doen. In eigen huis gaan onze mannen er komend weekend weer voor, temeer om Kevin de Vries een mooi afscheid te geven. Voor Kevin de Vries is het zaterdag zijn laatste competitiewedstrijd. Een mooie carrière wordt na dit seizoen afgesloten.

Schuin oog

Verder zal er bij Jodan Boys met een schuin oog naar Spijkenisse – ODIN’59 worden gekeken. ODIN’59 moet deze wedstrijd winnen, als Spijkenisse een punt of meer pakt valt het doek voor Jodan Boys. Laten we hopen dat de ploeg uit Heemskerk met vertrouwen aan de nacompetitie wil beginnen.

We gaan nog één keer achter onze ploeg staan. Moedig de mannen aan zo hard je kunt. Misschien dat Houdini ook nog een kijkje komt nemen. Dat zou bijzonder prettig zijn .

De wedstrijd staat onder leiding van de heer J. Verduijn

FORZA Jodan Boys