Er was veel over gesproken in de afgelopen week. Alle scenario’s waren doorgenomen. Wat moet Jodan Boys doen als de tussenstanden bij de andere staartploegen niet in ons voordeel zouden zijn. Wat zou de gunstigste eindstand  bij de concurrerende ploegen zijn. Ja al die beschouwingen waren  voor niks geweest omdat Jodan Boys binnen een kwartier de wedstrijd al had wegegeven.

Jodan Boys was naar Goes afgereisd om de de volle buit mee naar Gouda te nemen. Scherp uit de kleedkamer komen en het gras opvreten. De realiteit was dat Jodan Boys na veertien minuten met 2-0 achterstond. Twee momenten van slap verdedigen en we liepen weer achter de feiten aan.

Opleving

Het leek of Jodan Boys die achterstand nodig had om wakker te worden. Na het eerste kwartier herpakte Jodan Boys zich. Het won veel duels en kreeg kansen. Rick Wils werd een aantal keer goed in stelling gebracht alleen was de afronding te onzuiver. Na ruim twintig minuten een goede actie van Fahim. Hij bediende el Idrissi die van dichtbij de 2-1 binnenschoot. Jodan Boys rook zijn kans. Het drukte Goes terug. Het was wachten op de gelijkmaker. Wils verscheen opnieuw oog in oog met de doelman, het leek of onze immer hardwerkende spits schrok van de reuzenkans, want de keeper ontfutselde de bal. Jodan Boys speelde echt goed. Vijf minuten voor rust leek de 2-2 te vallen. Bellahcen plaatste de bal vanaf de zestienmeter in de hoek. De doelman koos de goede hoek en kon redding brengen. Jodan Boys ging met een 2-1 achterstand de rust in. Wat Jodan Boys grote delen van de eerste helft had laten zien gaf hoop.

Toch niet hè!

In de rust moeten de jongens tegen elkaar gezegd hebben dat er kansen lagen om te winnen. Het ging echter na rust weer mis. Binnen acht minuten stond het 4-1. Het leek alsof elke kans van Goes een treffer opleverde. Erik van Zoest gebruikte al zijn wissels om de wedstrijd te kantelen. Jodan Boys kreeg nog voldoende kansen maar alleen Harteloh scoorde nog de 4-2. Jodan Boys kwam niet verder. Teleurgesteld dropen de spelers na de wedstrijd af de kleedkamer in.