In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag staat er voor Jodan Boys Vr1 de laatste competitiewedstrijd op het programma in de eerste klasse A. Jodan Boys zal dan door Almei Tours naar Sleeuwijk gebracht.

 

Afgelopen zaterdag haalde Jodan Boys het kampioenschap in de 1e klasse binnen. Tegen IJFC VR 1 werd met 2-0 gewonnen waardoor het team van Patrick Verwei en z’n staf niet meer te achterhalen is. Na een nerveuze start van beide teams scoorde Lisanne de 1-0. De tweede helft controleerde Jodan Boys het spel en zorgde Renate Spee met een heerlijke volley voor de beslissing.

 

Hiermee wordt de wedstrijd van zaterdag er eentje om “des keizers baard”. Want ook voor Sleeuwijk VR1 is de spanning er af. Sleeuwijk VR1, vorig seizoen 2e achter Jodan Boys VR1 in de tweede klasse, heeft zich keurig in de middenmoot weten te nestelen. Zeker na de winterstop heeft Sleeuwijk laten zien goed uit de voeten te kunnen in de eerste klasse met overwinningen op o.a. WV-HEDW, IJzendijke en Sparta Nijkerk. Maar ook in Gouda maakte Sleewijk het Jodan Boys in bepaalde fases knap lastig. In december werd met 4-1 gewonnen door Jodan Boys VR1 maar vanzelf ging het zeker niet. Na de 1-0 maakte Sleeuwijk snel gelijk. Uiteindelijk sleepte Jodan Boys een 4-1 overwinning uit het vuur.

 

Sleeuwijk VR1 is vooral thuis moeilijk te verslaan. Van de 10 wedstrijden werden er 7 gewonnen en 3 verloren. Het zal daarom geen makkelijke opgave worden voor Jodan Boys om met 3 punten in de tas terug te reizen naar Gouda.

 

Om 12.00 uur zal scheidsrechter Van der Horst voor de aftrap fluiten op Sportpark De Roef. We zien u graag langs de lijn. Er is nog plaats in de bus. Mocht u mee willen kunt u zich aanmelden bij onze teammanager Marcel Jansen.

 

Zoals gebruikelijk is de wedstrijd via twitter te volgen: @JBVrouwen1