In Nieuws, Nieuws Sponsorcommissie, Nieuws Sponsoringscommissie

Dat Jodan Boys meer is dan alleen voetbal is algemeen bekend. Het is een prachtig sociaal platform waarin sport en ontspanning bij elkaar komen.Naast sportieve prestaties is de aantrekkingskracht vanuit het bedrijfsleven een belangrijke pijler voor onze vereniging. Meer dan 80 bedrijven ondersteunen Jodan Boys op meerdere fronten.

Afgelopen zaterdag mochten wij wederom een aantal nieuwe bedrijven verwelkomen en werden de diverse sponsorovereenkomsten rondom de wedstrijd Jodan Boys – Achilles Veen ondertekend.

 

Fleetsolve is uw betrouwbare, persoonlijk betrokken en onafhankelijke consultant die in uw belang meedenkt bij al uw vragen over uw wagenpark en mobiliteitsbehoefte.

U kunt hierbij denken aan:

  • Leaseproduct
  • Mobiliteit transities
  • Wagenparkbeheer
  • Autoregeling en normbeleid
  • Aanbesteding
  • Internationale coördinatie

Zie voor verdere informatie: www.fleetsolve.nl

International Flex Job is uitgegroeid tot een echte specialist op het gebied van internationale arbeidsbemiddeling. Onze specialiteit is het aanbieden van flexwerkers in met name de bloemen- en plantensector en ook de agrarische sector. Maar ook voor het vinden van goed, gemotiveerd en betrouwbaar personeel in de logistiek, techniek, bouw en voor administratieve functie bent u bij ons aan het juiste adres.​

Met de sponsoring ondersteunen zij ook meerdere projecten binnen Jodan Boys waaronder het komende Pupillenkamp.

Zie voor verdere informatie: www.ifj.nl

Metacon-Next fungeert reeds al langer tijd als sponsor binnen Jodan Boys. Wij zijn bijzonder content met de upgrading naar Zilversponsor.

Zij is een toonaangevende producent en leverancier van industriedeuren en is ontstaan vanuit een fusie tussen Metaalwarenfabriek Metacon en Next Door Systems.

Zie voor verdere informatie: www.metacon-next.nl

 

Verder werden er overeenkomsten ondertekend door Paraplu Vastgoed en Foodzfactor.

Kortom; ondanks het  2 – 2 gelijkspel was het tijdens het “middagje Jodan Boys” ouderwets gezellig. Wij zijn dan ook trots dat ook het bedrijfsleven ons goed gezind is.