In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Aankomende zaterdag worden er verschillende mooie wedstrijden gespeeld. VR1 en JO23-1 kunnen kampioen worden. Dat is u de afgelopen weken vast niet ontgaan. JO13-1 speelt een kraker om de koppositie tegen Zestienhoven. Ja en Jodan Boys 1 speelt ook weer een wedstrijd die ergens omgaat.

Goede bekende

Na de schitterende wedstrijd vorige week tegen WNC nemen we het vandaag op tegen goede bekende Achilles Veen. De ploeg uit Noord Brabant maakt dit seizoen net als Jodan Boys een moeilijk seizoen door. Vooral voor de winterstop had de ploeg van Dennis van der Steen het lastig. De laatste weken heeft Achilles Veen zoveel punten behaald dat ze op de drempel van handhaving staan, maar dat denken en hopen meer ploegen in de onderste regionen. De heenwedstrijd in Veen werd in het voordeel van Jodan Boys beslist. Jaouad el Yaacoubi was de matchwinner met een schitterende goal. Vorige week speelde Achilles Veen gelijk tegen Smitshoek.

 

Kan Jodan Boys een vervolg geven?

Jodan Boys kan terugkijken op een mooie wedstrijd tegen WNC. Waar Jodan Boys bij het scheiden van de markt vaak aan de verkeerde kant van de medaille stond, viel afgelopen zaterdag alles de juiste kant op. Toen niemand meer echt in een goede afloop geloofde perste Jodan Boys er nog een eindsprint uit. Dit resulteerde in een 4-2 overwinning en euforische taferelen. Onze mannen werden eindelijk beloond.

Wij gaan door

Zaterdag beginnen we weer op nul. Tegen Achilles Veen zullen we weer met dezelfde intentie en strijd de wedstrijd in moeten gaan. Om ons uiteindelijk in een goede positie voor handhaving te positioneren zijn er nog drie overwinningen nodig. Een behoorlijke opgave, maar wij geloven erin. Staat u  weer net zo als afgelopen zaterdag achter de ploeg? Dat zal onze jongens vleugels geven.

De wedstrijd staat onder leiding van de heer M.P. van Dijk.

FORZA Jodan Boys