In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 kan zaterdag 13 mei kampioen worden. Tegenstander is het IJsselsteinse IJFC VR1 dat met vijf punten achterstand de tweede plaats inneemt. Jodan Boys VR1 heeft aan een gelijkspel genoeg terwijl IJFC VR1 voor haar laatste kans moet knokken. Het belooft een spannende wedstrijd te gaan worden.

 

Al vanaf het begin van de competitie gingen Jodan Boys VR1 en IJFC VR1 gelijk op. Jodan Boys VR1 verspeelde weliswaar in de eerste wedstrijd 2 punten bij IJzendijke VR1 maar vervolgens werden er 6 winstpartijen geboekt. Omdat IJFC VR1 na vijf achtereenvolgende zeges punten ging morsen tegen ’t Gooi VR1 (3-3) en Wartburgia VR2 (1-3 verlies) werd Jodan Boys VR1 winnaar van de eerste periode.

 

In de 2e periode sloeg Jodan Boys VR1 een gat van 5 punten. Jodan Boys VR1 leed één nederlaag thuis tegen WV-HEDW VR1. IJFC VR1 verspeelde in de ze periode punten tegen Jodan Boys VR1 (1-3), IJzendijke VR1 (1-1) en Ter Leede VR2 (1-0 verlies).

 

We zijn sinds eind maart bezig aan periode 3. Daar verloren beide teams allebei van Sparta Nijkerk VR1. De overige vier wedstrijden werden door zowel Jodan Boys VR1 als IJFC VR1 gewonnen.

 

Zoals hierboven al geschreven belooft het een spannende wedstrijd te gaan worden. Uit won Jodan Boys VR1 met 1-3. IJFC VR1 kwam verdiend op voorsprong maar Jodan Boys VR kwam nog voor rust langszij. Vijf minuten voor tijd scoorde Dina de beslissende 1-3.

 

Mocht IJFC VR1 de laatste strohalm pakken en winnen in Gouda dan krijgt Jodan Boys een week later in Sleeuwijk een herkansing. IJFC VR1 weet wat het moet doen: twee keer winnen en dan blijft het afhankelijk van Jodan Boys VR1 wat hoe dan ook alles in eigen hand heeft.

 

We kunnen uw suppoort erg goed gebruiken. De wedstrijd start om 11.45 uur op veld 1. Scheidsrechter is mevrouw van Kruiselbergen. Pupil van de week is Bryan Versteeghen. Bryan speelt in Jo13-2.

 

De wedstrijd is ook te volgen via twitter: @JBVrouwen1

 

Huidige Stand TOP 3 in de eerste klasse A

 

1) JODAN BOYS 20-49 +53

2) IJFC 20-44 +52

3) Ter Leede VR2 20-43 +21

 

Programma 13 mei:

 

11.45 uur: JODAN BOYS VR1-IJFC VR1

15.00 uur:

SC ’t Gooi VR1-Ter Leede VR2

WV-HEDW Vr1-DSS VR2

Sparta Nijkerk VR1-SSS VR2

CSW VR1-Sleeuwijk VR1

Wartburgia VR2-IJzendijke VR1

 

 

Programma 20 mei 12.00 uur

 

Sleeuwijk VR1-JODAN BOYS VR1

IJFC VR1-WV-HEDW VR1

Ter Leede VR2-Sparta Nijkerk VR1

DSS VR2-SC ’t Gooi VR1

IJzendijke VR1-CSW VR1

SSS VR2-Wartburgia VR2