In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Voordat we onze blik op Achilles Veen richten. Kijken we nog één keer terug naar afgelopen zaterdag tegen WNC. In de dying seconds hield Jodan Boys de punten in eigen huis. 

Het is alweer een aantal wedstrijden geleden dat er een Van Deth Man of the Match werd verkozen. Na afgelopen zaterdag was de keuze lastig. Mo Bellahcen maakte op een fantastische manier zijn rentree in de basis elf. Rick Wils was de hele wedstrijd bedrijvig en pikte zijn doelpunt weer mee en zo kunnen we nog meer spelers opnoemen. Toch willen wij er één speler uit lichten. Zaterdag was onze aanvoerder wel heel belangrijk met zijn twee cruciale doelpunten.

Roald Heerkens

In dit lastige seizoen probeert Roald Heerkens iedere wedstrijd voorop te gaan in de strijd. De ploeg te coachen en te helpen waar nodig. Desondanks stond Jodan Boys dit seizoen te vaak aan de verkeerde kant van de medaille. Hoe mooi is het dat Roald Heerkens daarom afgelopen zaterdag twee keer aan het eind stond van een mooie teamprestatie. Als verdediger twee keer scoren in een cruciaal duel, ja dan verdien je het om Van Deth Man of the Match te zijn.

Aankomende zaterdag gaan we wederom voor een goed resultaat als we Achilles Veen ontvangen.

Juwelier Van Deth, gevestigd op het adres Korte Groenendaal 11 – 13 te Gouda.  participeert al een groot aantal jaren in de Company Club.
Daarnaast stellen zij jaarlijks de trofee in de vorm van een zilveren schoen ter beschikking aan de beste voetballer van Jodan Boys.

Bij iedere wedstrijd van ons 1e elftal worden er punten gegeven in het kader van de Van Deth Trofee. De uiteindelijke winnaar aan het einde van het seizoen ontvangt de Zilveren Van Deth Schoen.