In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Zaterdag stond voor de vrouwen van jb in het teken van de halve finale van de Rijnmond cup.
Daarin was Berkel, koploper van de hoofdklasse de tegenstander.

Om 12 uur werd er afgefloten.
Berkel begon met hoogdruk, waardoor de vrouwen van jb gelijk scherp moesten zijn.
Na wat aftasten probeerde jb meer in de wedstrijd te komen. In de 14e minuut komt jb bijna op voorsprong. Renate vindt eerst de keeper op haar weg en daarna ziet Lisanne haar schot geblokt worden.
Jb gaat door waar het is gebleven. In de counter komt Carolien aan de bal. Die gaat vanaf de linkerkant naar binnen en schiet hem richting kruising.
Dit resulteert in een prachtig doelpunt.

Helaas is dit van korte duur. Berkel scoort in korte tijd 2 keer. Waardoor jb tegen een achterstand aankijkt. Voor rust wordt het door rake kopbal ook nog 3-1.

In de rust krijgen de meiden te horen dat ze de gaten niet te groot moeten maken en de extra meters voor elkaar moeten blijven lopen. Dit gezegd hebbende beginnen de vrouwen aan de tweede helft.

De geplande keeperswissel vindt plaats en Esmee neemt plek onder de lat. Jodan boys begint sterker aan de tweede helft en creëert daardoor ook kansen. Helaas resulteert dit niet in de aansluitingstreffer. Berkel komt zelfs op 4-1. Jodan boys gaat daarna nog wisselen. Linquenda en Isabella komen voor janet en Elise in het veld.
4-1 blijft ook de eindstand.
Maar de vrouwen hebben in de tweede helft laten zien, dat ze zeker wat te vertellen hebben, mochten ze promoveren naar de hoofdklasse.

Dit kan allemaal volgende week gebeuren.
Want dan staat de kraker en tevens de kampioenswedstrijd op het programma tegen IJFC. Op veld 1 trappen onze meiden om kwart voor 12 af.

De vrouwen kunnen zeker alle support gebruiken. Hopelijk zien we jou ook !!!