In Nieuws, Nieuws Jodan Boys 1

Ja het mag gezegd worden. Het is dit jaar zeker geen saai seizoen als we naar ons eerste elftal kijken. Het zal deze competitie tot op de laatste speeldag spannend blijven. Helaas richt de spanning zich op het verloop op de onderste plekken. Maar toch er staat zaterdag weer een mooie affiche op het programma. We ontvangen WNC uit Waardenburg. Ieder van ons is wel eens langs het complex van WNC gereden gelegen pal  naast de A2. Dit weekend  zijn we voor de eerste keer gastheer voor de promovendus.

Goede start

WNC schoot in de eerste periode als een komeet uit de startblokken. De eerste vijfspeelrondes bleef de ploeg van trainer Cor Prein ongeslagen. WNC deed tot het einde toe mee om de eerste periode te winnen. Uiteindelijk ging ODIN’59 er met de prijs vandoor. Na het goede begin kwam er een beetje de klad in de resultaten van WNC. Er werd nog wel van Jodan Boys gewonnen, maar na deze overwinning duurde het tien wedstrijden voor er weer een keer drie punten bijgeschreven konden worden. WNC behaalde hierna cruciale overwinningen tegen de Dijk en Spijkenisse. Door deze overwinningen heeft de ploeg weer iets meer lucht. Desondanks moet het uitkijken om niet op een p/d plek te belanden.

Een beeld uit het oud duel. Fahim Musaui in duel met de aanvoerder van WNC

Knokken tot de laatste snik

Jodan Boys zit nog steeds in hele penibele situatie. Voorlaatste op de ranglijst betekent aan het einde van het seizoen degradatie. Twee weken geleden liet Jodan Boys één helft lang zien goed te kunnen voetballen. Nummer drie van de competitie Smitshoek had in het eerste bedrijf weinig in de melk te brokkelen tegen Jodan Boys. Helaas duurt een wedstrijd negentig minuten en bogen de Barendrechters de achterstand nog om in een overwinning. Het spel en de inzet van Jodan Boys was hoopgevend voor de laatste serie van vier wedstrijden, waarvan drie in eigen huis.

Veertien dagen geleden was Rick Wils tweemaal trefzeker. Laten we hopen dat het vizier zaterdag weer op scherp staat. 

Achter onze boys

Laten we net als de vorige thuiswedstrijd tegen Spijkenisse, weer als één man achter de ploeg gaan staan. Onze boys hebben de steun keihard nodig. Zaterdag om 16.30 uur weten we dan of het genoeg is geweest voor de drie punten. De wedstrijd staat  onder leiding van de heer F.M. Tol. Een ieder een sportieve wedstrijd gewenst.

FORZA Jodan Boys