In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys Vr1 speelt zaterdag om 12.00 uur bij Berkel VR1 de halve finale van de Rijnmond Cup. De winnaar zal op 18 mei a.s. de finale spelen tegen het al geplaatste Antibarbari VR1.

 

Berkel heeft de halve finale bereikt door achtereenvolgens Spirit, CKC en Maense te verslaan. Alleen bij Maense liep het tegen een tegentreffer op.

Jodan Boys had in de eerste ronde tegen Victoria’04 gemoeten maar Victoria trok zich uiteindelijk terug. Vervolgens wachtten er 2 hoofdklassers als tegenstander. In de achtste finale werd SSS met 3-2 verslagen na een 0-2 ruststand. Tegen Barendrecht in de kwartfinale was Jodan Boys na strafschoppen te sterk. In de reguliere wedstrijd bracht Isabella Jodan Boys op voorsprong en vlak voor tijd kopte Demi de gelijkmaker binnen waardoor de strafschoppen noodzakelijk bleken.

 

Berkel speelt momenteel in de Hoofdklasse. Alleen staan zij op het punt daar kampioen te worden en promotie naar de Topklasse af te dwingen. Met nog 2 wedstrijden te gaan heeft Berkel 5 punten voorsprong op de nummer 2 Klarenbeek. 13 mei staan deze 2 ploegen tegenover elkaar en heeft Berkel aan een gelijkspel genoeg.

 

Dit is gelijk aan de situatie van Jodan Boys. Ook Jodan Boys VR1 speelt, met 5 punten voorsprong, tegen de nummer 2 (IJFC VR1) en kan op 13 mei thuis kampioen worden met een gelijkspel.

 

Het zal hoe dan ook een spannende wedstrijd worden. Er wordt om 12 uur afgetrapt op sportpark Het Hoge Land. Jodan Boys kan uw support goed gebruiken.

 

De thuisblijvers kunnen de wedstrijd via twitter volgen: @JBVrouwen1