In Nieuws, Nieuws VR 1, Nieuws Vrouwen

Jodan Boys VR1 speelt zaterdag een topper tegen de huidige nummer 4: WV-HEDW uit Amsterdam.

WV-HEDW begon net als Jodan Boys en IJFC geod aan de competitie. Alle drie de clubs haalden in de 1e periode evenveel punten, net voor Ter Leede VR2. Door het betere doelsaldo werd Jodan Boys winnaar van periode 1.

In het najaar won WV-HEDW in Gouda van Jodan Boys. Een week later herstelde Jodan Boys zich tegen IJFC door in IJsselstein te winnen. Weer een week later won IJFC op haar beurt weer van WV-HEDW. De komende 3 speelronden staan de returns van deze wedstrijden op het programma.

Jodan Boys zal er in de strijd om het kampioenschap goed aan doen om de drie punten mee terug te nemen naar Gouda. Makkelijk zal dit niet worden. Na een klein dipje heeft WV-HEDW weer de nodige wedstrijden gewonnen al werd er zaterdag bij Ter Leede maar nipt verloren.

Jodan Boys won vorige week dinsdag in extremis van DSS VR2, Lisanne schoot vlak voor tijd de winnende goal binnen. Afgelopen zaterdag werd de week helemaal goed afgesloten door in Wilnis CSW met 0-7 te verslaan.

WV-HEDW is van een ander kaliber. Jodan Boys zal moeten strijden en zij zullen er alles aan doen om de wedstrijd winnend af te sluiten.

De wedstrijd begint om 12.15 uur aan Sportpark Middenmeer. Scheidsrechter is de heer Rotscheid. Zien wij u langs de lijn? Indien u met de bus mee wil kunt u zich voor een kleine bijdrage aanmelden bij Marcel Jansen:

De wedstrijd is ook te volgen via twitter: @JBVrouwen1